Jeanette Semb

Forfatter

— Jeg simpelthen elsker å skrive. Jeg bestemte meg tidlig på barneskolen for at jeg skulle bli forfatter når jeg ble stor, og har aldri veket fra den drømmen. Det var alltid et spørsmål om når, aldri hvis.

Jeanette Semb ble født i 1927 i Stockholm og vokste opp på Tynset, men har bodd i Drøbak med mann og tre barn siden 1999. Fra 1994 jobbet hun i Aller Forlag med å designe kryssord, og med lesernes historier, og fra rundt 2008 begynte hun å jobbe med romaner og noveller i bladet. Ved siden av skrivingen av Solgård jobbet hun 50% i Allers. Etter 20 år i Aller sluttet hun så for å være forfatter på heltid. I tillegg til serieromaner og krimbøker har hun også skrevet romaner og noveller for ukepressen.

— Jeg simpelthen elsker å skrive. Jeg bestemte meg tidlig på barneskolen for at jeg skulle bli forfatter når jeg ble stor, og har aldri veket fra den drømmen. Det var alltid et spørsmål om når, aldri hvis. Jeg debuterte som 19-åring med en novelle i bladet Romantikk. Det var stor stas å se novellen sin på trykk. Siden da har det blitt både flere noveller, romaner og romanserier.

COPYRIGHT © 2008-2023 JEANETTESEMB.NO — ALLE RETTIGHETER RESERVERT